Cellegruppen

Hjarup, Vamdrup og Ødis samarbejder om babysalmesang. Holdet udbydes tre gange årligt: Vinter og efterår i Vamdrup og forår i Ødis.

Det er gratis at deltage, men det er nødvendigt at tilmelde sig. Der er plads til 12 børn på holdet. Send en mail til Karin Petersen
oplys venligst navn, tlf. nr. og evt. mailadresse eller ring på tlf. 41 59 34 37.

Hvad er babysalmesang?
Babysalmesang er musik for de helt små (0-10 mdr.) og deres forældre.
Vi synger salmer og børnesange, laver fagter, lytter til musik, danser og vugger børnene og hygger med kaffe/te og en snak.

Sang og bevægelse i de første leveår har stor betydning for barnets senere udvikling.

Hver lektion varer ca. 40-45 min. og forløber nogenlunde på samme måde hver gang, da netop gentagelse og genkendelse er vigtigt for det lille barn. Efterfølgende vil vi hygge os med en kop kaffe eller te. Undervejs foregår alt på babyernes præmisser. Amning, bleskift osv. er der også tid til.
Det skal understreges, at det absolut ikke kræver den store sangstemme at deltage i babysalmesang. Det vigtigste er, at man har lyst til at få en god oplevelse sammen med sit barn. Bedsteforældre er også meget velkomne.

Bemærk! Holdene bliver hurtigt fyldt op, men du kan blive skrevet på venteliste, hvis nogen melder fra - eller hvis du gerne vil have en plads på næste hold babysalmesang.