Pilgrimsvandringer i efteråret 2020

Pilgrimsvandring har meget til fælles med vandring, da begge dele handler om at gå fra A til B og at nyde at være i naturen: Få luft, se på fugle, træer og blomster og opleve, hvordan årstidernes skift får naturen til at forandre sig.

Pilgrimsvandring adskiller sig fra vandring, fordi vi, mens vi går fra A til B, også går en indre vej: En mere eksistentiel og tænksom vej. Vi går med et livstema eller nogle spørgsmål, vi tænker over. Vi går og snakker med hinanden og på andre strækninger går vi i stilhed.

På en pilgrimsvandring kan man både finde fællesskab med andre og tid til stilhed, til egne tanker og mulighed for at bede en bøn.

Datoer for pilgrimsvandringer:

Lørdag d. 3. oktober kl. 10.30: Vi begynder med en andagt i Vamdrup kirke. Derefter samler vi os i bilerne og kører til Harte kirke, parkerer bilerne og begynder pilgrimsvandringen. Turen er på 7,8 km og går ud omkring Stallerup Sø. Tag madpakke med og tøj efter vejret. Vi forventer at være tilbage i Vamdrup kl. 16.

Tilmelding med sms til Maria præst på tlf 20464295 senest d. 1. okt.

Lørdag d. 21. nov. kl. 9.00: Vi begynder med en andagt i Vamdrup kirke. Derefter samler vi os i bilerne og kører til Hejls kirke, hvor vi begynder pilgrimsvandringen rundt om Noret. Turen er på 11 km. Tag madpakke med og tøj efter vejret. Vi forventer at være tilbage i Vamdrup kl. 16.

Tilmelding med sms til Maria præst på tlf 20464295 senest d. 19. nov.

Du kan sagtens komme med uden at have bil, da vi fordeler os hos dem, der har biler.

Temaerne for pilgrimsvandringerne bliver postet på Vamdrup og Hjarup kirkes Facebooksider 2 uger før pilgrimsvandringen