Pilgrimsvandringer i foråret 2020

Pilgrimsvandring har meget til fælles med vandring, fordi begge dele handler om at gå fra A til B og at nyde at være i naturen: Få luft, se på fugle, træer og blomster og opleve, hvordan årstidernes skift, får naturen til at forandre sig.

Pilgrimsvandring adskiller sig fra vandring, fordi vi, mens vi går fra A til B, også går en indre vej: En mere eksistentiel og tænksom vej. Vi går med et livstema eller nogle spørgsmål, vi tænker over. Vi går og snakker med hinanden og på andre strækninger går vi i stilhed.

På en pilgrimsvandring kan man både finde fællesskab med andre og tid til stilhed, til egne tanker og mulighed for at bede en bøn.

I foråret er pilgrimsvandringerne lagt op ad en gudstjeneste: Vi begynder med gudstjeneste kl. 9 og kører derefter til et naturskønt sted, hvor vi begynder pilgrimsvandringen. Temaet for vandringen lægger sig op ad gudstjenestens tema og fortællinger.

Søndag d. 5. april kl. 9.00: Fællesgudstjeneste i Vamdrup kirke med efterfølgende pilgrimsvandring. Efter gudstjenesten kører vi til Jels Voldsted i egne biler og går rundt om Jels Søerne ca. 8-9 km. Husk madpakke. Tilmelding til Maria senest d. 4. april på sms:  20464295

Søndag d. 10. maj kl. 9.00: Fællesgudstjeneste i Vamdrup kirke med efterfølgende pilgrimsvandring. Efter gudstjenesten kører vi til Harte kirke i egne biler og går Hartesløjfen på 12 km. Husk madpakke. Tilmelding til Maria senest d. 9. maj på sms: 20464295

Lørdag d. 6. juni kl. 13.30: Pilgrimsvandring i forbindelse med Sportsfesten i Skanderup-Hjarup på 6,5 km. Vi mødes på sportspladsen bag Skanderup-Hjarup Forbundsskole, Hjarupvej 14, 6640 Lunderskov. Tilmelding til Maria senest d. 5. juni på sms: 20464295

Del dette: