Midsommervandring på Hærvejen

Fra Jelling til Viborg d. 19.-26.06 2021.

Har du lyst til at vandre gennem Danmarks smukke skove?
Nyde den lyseste tid på året i fællesskab med andre gå-glade mennesker?
Så er denne pilgrimsvandring noget for dig!

En pilgrimsvandring betyder, at vi, ud over at gå og nyde naturen, også reflekterer over forskellige emner. Hver dag vil der være input i form af morgenandagt, tekster, bønner og spørgsmål, som giver os noget at tænke over på vandringen. Vi går i stilhed undervejs, men også i samtale to og to. Pilgrimsvandring giver mulighed for at leve langsommere for en tid og vende tilbage til hverdagen med nye kræfter.

Om turen: For at komme med, skal du kunne vandre ca. 20 km. om dagen.
Vi overnatter på herberger, og bagagen bliver kørt fra herberg til herberg, så du skal kun bære din dagsrygsæk på turene.
Måltiderne forbereder vi i fællesskab.

Pris 1700 kr: Prisen dækker overnatning på herberger og alle måltider undervejs.

Tilmelding: Skriv en mail til sognepræst Maria König MDUK@KM.DK og indbetal 500 kr. i depositum, så er du sikret en plads.
Resten af beløbet indbetales senest d. 1. april 2021.
Der er plads til 20 i gruppen.

Nordea bank reg. nr: 2470 kontonummer: 8813004703

Pilgrimsvandringen arrangeres af Maria König, sognepræst i Vamdrup-Hjarup Pastorat og Dorthe Kock, kirke- kultur-medarbejder i Kristkirken

Del dette: